Asiakaspalautteet

”Kota on pystyssä osa ulkoa maalaamatta. Kaksi eläkevaaria pystyttivät sen eihän me keretty. Sisältä olen kyllä käsitellyt. Juhannus paistot tehtiin ja kahvit keitettiin, koirat viihtyy siellä mukavasti kuin emäntäkin. On muuten hyvä vetämään savut taivaan tuuliin!!!!!”


”Kiitos hyvästä kodasta! Tässä pari vinkkiä eli räystäspelti ja rosterikehikko polttopuille, eikä savua tuprahtele. Hyvää vuoden loppua”


”Kota saatiin pystyyn viime kesänä ja nyt on istuttu tunnelmallisia iltoja yhdessä hyvien ystävien kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä kotaan”


”Olen kokeillut grillissä savustusta, makkaran paistoa ja lettuja muuripohjapannulla ja hyvin onnistuu. Voisi sanoa että, grillikota oli elämäni parhaimpia ostoksia” 


”Moi. Reilu1 saapui perille ja kasattuna huvimajassa, ekat tulet tehty. Loistava tuote, olen todella tyytyväinen.”


”Kota oli laadukas ja hyvä, myös toimiva grilli. Hyvää kesän jatkoa!”


”Halusin vain kiittää Teitä vielä kerran onnistuneesta tilaus ja toimitusprosessinhallinnasta ja asiakaspalvelusta”


”Kota on nyt pystyssä ja ekat makkarat paistettu. Aivan ihana ostos”


”Hei! Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta, tuote tuli perille jo. Oli ihana paketti, ja hyvä savustuslaatikko. Hyvää Joulua ja vuotta 2016!  Kiitos!”


”Hei, kiitos erittäin nopeasta ja vaivattomasta toimituksesta. Terveisin tyytyväinen asiakas Jukka Leinonen”


”Kiitoksia joustavasta maksusta ja etenkin uudesta kodastamme. Tuote vastasi yli odotuksien toiveitamme. Huuva vetää hyvin ja tilaa ja lämpöä on enemmänkin, kuin tarpeen. Kokoamisessa olikin aikamoinen homma, mutta suoritettu kunnialla loppuun ja maalausta vaille valmis! Mukavaa talven odotusta, Kiittäen Kaasisen perhe”


”Hyvä on tämä Lapinkeittiö. Ensimmäiset makkarat paistettu tänäiltana. Pituus oli sopiva. Aika helppo oli koota se..Olen tyytyväinen. Puuosat taidan vetasta pellavaöljyllä, niin pysyvät puhtaana. Kiitos.”


”Kiitos hyvästä palvelusta ostamani tuotteen osalta. Sain sen nopeasti Teiltä.”


”Lapinkeittiö on loman aikana ollut kovassa käytössä ja toimii loistavasti”


”Olen ollut tyytyväinen. Paketti tuotiin siististi pihalle ja huuva vetää hyvin!”


”Huuva tuli perille ajoissa ja toimii kuin junan vessa! Kiitokset ripeästä toiminnasta ja toimivasta laitteesta!”


”Tervehdys, Halusin vain kiittää erinomaisesta palvelusta. Toimitus oli ripeää, ja kaikki mitä luvattiin löytyi paketista. Hyvää syksyn jatkoa teille.”